Vrijdagnacht 16 en zaterdag 17 februari: gewijzigd treinverkeer rond Zwolle

5-2-2024
In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 februari vinden er werkzaamheden plaatst in Zwolle. In verband hiermee rijden er op een aantal trajecten van, naar en via Zwolle geen treinen. Blauwnet (Keolis en Arriva) en NS zetten bussen in.
 
Hieronder vind je de wijzigingen op de trajecten Kampen-Zwolle en Zwolle-Raalte van Keolis Blauwnet. Kijk voor de wijzigingen op de NS-trajecten op ns.nl of voor de wijzigingen op de trajecten van Arriva (Blauwnet) op arriva.nl

 
Traject Zwolle-Raalte
 
Nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 februari
De laatste trein van Enschede naar Zwolle (vertrek 0.03 uur uit Enschede) rijdt niet verder dan Raalte.
De laatste trein van Zwolle naar Enschede vertrekt vanaf Raalte. Tussen Zwolle en Raalte moeten reizigers gebruik maken van de bus. Deze bus (vertrek uit Zwolle 0.53 uur - aankomst in Raalte 1.18 uur) sluit in Raalte aan op de trein naar Enschede die om 1.19 uur vertrekt.
 
Zaterdag 17 februari
Op zaterdag 17 februari rijden er de hele dag geen treinen tussen Zwolle en Raalte. Er rijden bussen in plaats van de trein.
Uitzondering: de laatste trein van Enschede naar Zwolle (vertrek 0.03 uur uit Enschede) en de laatste trein van Zwolle naar Enschede (vertrek 1.06 uur uit Zwolle) rijden wél.
 
De bussen die rijden in plaats van de trein (lijn 823) vertrekken in Raalte vanaf de voorzijde van het station en in Heino vanaf het Marktplein (± 800 meter vanaf het station). In Zwolle vertrekken de bussen vanaf de Hanzelaan.
 
Kijk hier voor de vertrektijden op vrijdag en zaterdag.
  
Traject Kampen-Zwolle
 
Nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 februari
De laatste rit van Zwolle naar Kampen (vertrek 0.59 uur uit Zwolle) en de laatste rit van Kampen naar Zwolle (vertrek 1.14 uur uit Kampen) vervallen. Er rijden bussen in plaats van de trein.
 
Zaterdag 17 februari
Op zaterdag 17 februari rijden er tot 9.15 uur geen treinen tussen Zwolle en Kampen. De eerste trein die weer rijdt vertrekt om 9.17 uur van Zwolle naar Kampen. De eerste trein die weer rijdt van Kampen naar Zwolle vertrekt om 9.32 uur uit Kampen. Er rijden bussen in plaats van de trein.
 
De bussen die rijden in plaats van de trein (lijn 822) vertrekken in Kampen vanaf de voorzijde van het station en op station Zwolle Stadshagen vanaf de haltes aan de Hasselterweg. In Zwolle vertrekken de bussen vanaf de Hanzelaan.
 
Kijk hier voor de vertrektijden op vrijdag en zaterdag.