Aangepast treinverkeer FC Twente op 29 september en 3 oktober i.v.m. werkzaamheden aan het spoor

19-9-2024
In de periode van 23 september t/m 10 oktober voert ProRail diverse werkzaamheden uit aan het spoor tussen Hengelo, Rijssen en Wierden. Er is dan aangepast treinverkeer op verschillende trajecten. Dit heeft ook gevolgen voor supporters van FC Twente die met de trein reizen. Zondag 29 september (FC Twente - NAC) is er beperkt treinverkeer naar station Enschede Kennispark. Op donderdag 3 oktober (FC Twente - Fenerbahce) stoppen er ‘s avonds helemaal geen treinen op station Enschede Kennispark. Hieronder vind je meer informatie over beide situaties.
 

Zondag 29 september (FC Twente - NAC): Beperkt treinverkeer naar Enschede Kennispark

In het weekend van 28 en 29 september vinden er grootschalige werkzaamheden plaats aan het spoor rondom Almelo. Daardoor rijden er geen treinen tussen Rijssen en Hengelo (NS), Nijverdal en Hengelo (Blauwnet) en Almelo en Mariënberg (Blauwnet). Dit heeft gevolgen voor supporters van de wedstrijd FC Twente - NAC op zondag 29 september. Supporters uit Rijssen, Wierden, Nijverdal, Mariënberg, Borne en Almelo wordt verzocht om niet met het ov te reizen, maar gebruik te maken van alternatief vervoer. Tussen Hengelo en Enschede rijden er wel treinen. Deze stoppen op station Enschede Kennispark.
 

Donderdag 3 oktober (FC Twente - Fenerbahce): Geen treinverkeer naar Enschede Kennispark

Donderdag 3 oktober stoppen de treinen van Keolis Blauwnet en NS vanaf 19.30 uur niet meer op station Enschede Kennispark. In verband met werkzaamheden aan het spoor kunnen op 3 oktober geen extra treinen worden ingezet. Daardoor rijden er na afloop van de wedstrijd te weinig treinen om de supporters vanaf station Enschede Kennispark veilig te vervoeren. Wij adviseren supporters om gebruik te maken van alternatief vervoer.