Kinderen reizen in oktober gratis met de bus en trein

30-9-2024
Met één e-ticket mogen maximaal drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee met een betalende volwassene. De actie geldt in bussen en regionale treinen (niet NS) in Gelderland en Overijssel en Flevoland (behalve Almere). Het e-ticket is op maandag t/m vrijdag geldig na 9.00 uur en in het weekend de hele dag. De looptijd van de actie is 1 oktober t/m 3 november 2024.  Let op: er zijn diverse werkzaamheden aan het spoor dit najaar. Check de reisplanner voor je vertrek.
 
E-ticket online bestellen
Bestel nu je e-ticket gemakkelijk via ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app. Meerdere e-tickets bestellen? Geen probleem, bestel zo vaak je wilt! Bekijk alle actievoorwaarden op ervaarhetov.nl/kinderengratis.
 
Over Ervaar het OV  
Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, Blauwnet en RRReis. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe acties, aanbiedingen en abonnementen voor de bus en trein? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Abonneer je op de nieuwsbrief - Ervaar het OV