/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Dal Voordeel Oost

Reis je wel eens met de trein in de daluren in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad)? Dan is Dal Voordeel Oost aan te raden. 

Ons aanbod

Een product dat op jouw OV-chipkaart wordt geplaatst, waarmee je 40% korting krijgt op reizen in de daluren (maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur), in het weekend en op nationale feestdagen. Reizigers van 4 t/m 11 jaar en 65+ krijgen nog 34% extra leeftijdskorting op het reizen! 

Voor wie

Dit product is geschikt als je minimaal enkele keren per maand buiten de ochtendspits met de bus en/of trein (alleen 2e klasse en exclusief NS) in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad) reist.

Tarief & verkrijgbaarheid

Dal Voordeel Oost Bus & Trein
Dal Voordeel Oost Bus & Trein kost € 24,- per jaar in 2023.
Dal Voordeel Oost Bus & Trein kost € 22,- per jaar in 2022.
Bestel jouw abonnement. 

Of koop het product bij de loketten en bij de OV-servicepunten van de regionale vervoerders in Oost-Nederland.

Geldigheid

Met Dal Voordeel Oost Bus & Trein kun je reizen met de regionale treinen alleen (2e klasse en exclusief NS en Valleilijn) van de verschillende vervoerders in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad). De daluren gelden elke werkdag na 09.00 uur en op zaterdagen, zondagen en nationale feestdagen de gehele dag. Verkrijgbaar bij de loketten en bij de OV-servicepunten van de regionale vervoerders in Oost-Nederland.

Aanvullende informatie

  • Jouw leeftijd op het moment van aankoop is bepalend voor jouw korting.
  • Dal Voordeel Oost is niet geldig in combinatie met een studentenreisproduct en werkt niet in combinatie met andere kortingsproducten.
  • Met dit product kun je overstappen op andere vervoerders binnen Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad).
  • Je hebt een OV-chipkaart nodig om van dit product gebruik te maken.
  • Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen.
  • Wil je geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in. 
  • Let op: dit abonnement kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).